Verdiepingsmasterclass SollicitatiecoachingVerdiepingsmasterclass Sollicitatiecoaching

In ieder loopbaancoachingstraject komt dat moment van de waarheid. Je cliënt gaat daadwerkelijk met de eigen ontwikkelde doelen de arbeidsmarkt op. Solliciteren, netwerken, schrijven en profileren. De moed erin houden na afwijzingen en steeds beter worden in sollicitatiegesprekken.

Hoe begeleid je jouw cliënt optimaal bij de verkoop van zichzelf? Daar gaat deze Masterclass over. Waarbij theorie, discussie en zelfwerkzaamheid elkaar afwisselen.

Donderdag 3 december van 9.30 tot 17.00 uur
Kantoor VistaNova - Stadsring 105 - Amersfoort

Bekijk hier het VistaNova college "Leren solliciteren" van Judith Schoorlemmer op 15 mei 2020

 

Het is de bedoeling dat je voorafgaand aan de training zelf een sollicitatie opstelt. Brief en cv. Neem deze op papier mee naar de training. Samen met een andere deelnemer ga je je eigen sollicitatie beoordelen en verbeteren.

Deze verdiepingstraining gaat dieper in op de begeleiding bij de cliënt, wanneer hij/zij gaat solliciteren. Het biedt handvatten bij:
• Het aanleren van sollicitatie-technieken, zoals jezelf verkopen, of een goede gesprekstechniek hanteren
• Een goed en modern cv kunnen opstellen
• Een aansprekende en onderscheidende sollicitatiebrief schrijven
• Een sterke motivatie op papier zetten
• Een online netwerk opbouwen met LinkedIn

In deze training wisselen we theorie, discussie en zelf werkzaamheid af. Het is de bedoeling dat je voorafgaand aan de training zelf een sollicitatie opstelt. Brief en cv. Neem deze op papier mee naar de training. Samen met een andere deelnemer ga je je eigen sollicitatie beoordelen en verbeteren.

Deze training is geschikt voor iedereen die cliënten begeleidt in het solliciteren. Dat kunnen zijn loopbaancoaches, maar ook re-integratie coaches of 2e spoor consulenten.

Judith Schoorlemmer is een arbeidsmarktspecialist. Na jarenlang vanuit HR en recruitment honderden sollicitatieprocedures te hebben geleid, is ze in 2011 gestart met het begeleiden en coachen van mensen die een (andere) baan zoeken of re-integreren in het 2e spoor. Ze kent het klappen van de zweep en heeft aan alle kanten van de (sollicitatie) tafel gezeten.

 


De trainingsdag is op donderdag 3 december van 9.30 tot 17.00 uur
Locatie: kantoor VistaNova aan de Stadsring 105 in Amersfoort
Het maximale aantal deelnemers is 6, waarbij we een afstand van 1.5 meter kunnen garanderen.