Schrijvend Raken

Schrijfvaardigheidstraining voor Loopbaancoaches

Loopbaancoaches hebben een cruciale rol in het begeleiden van hun cliënten en het creëren van inzichtelijke rapporten, offertes en contracten. Deze documenten zijn niet alleen formele verplichtingen, maar bieden ook nieuwe perspectieven en creëren vertrouwen tussen cliënten en opdrachtgevers. Toch kan het schrijven ervan een uitdaging zijn, vooral in een drukke werkrealiteit vol deadlines.

Om loopbaancoaches te helpen bij het overwinnen van deze obstakels, bieden Angelique Muis en Saskia Bish een inspirerende en praktische training aan: Schrijvend Raken. Deze 2-daagse training is speciaal ontworpen om het schrijfplezier en zelfvertrouwen te herstellen en biedt technieken en hulpmiddelen die voortkomen uit hun eigen professionele ervaring.

Tijdens de training leren deelnemers om helder en gestructureerd te schrijven, met een natuurlijke flow. Dit zorgt ervoor dat rapportages niet alleen informatief zijn, maar ook echt een verbinding creëren met de lezer. Angelique en Saskia laten zien hoe je met je woorden anderen kunt raken, waardoor je begeleidingstrajecten nog waardevoller worden voor zowel cliënten als opdrachtgevers.

Met hun begeleiding leer je efficiënter te werken, wat niet alleen tijd en energie bespaart, maar ook de kwaliteit van je werk verhoogt. Deze training is een waardevolle investering voor elke loopbaancoach die zijn of haar schrijfvaardigheden wil verbeteren en de impact van hun werk wil vergroten.

Voor meer informatie over de training kun je contact opnemen met Saskia Bish op telefoonnummer 06 – 20634697. 

Mis deze kans niet om je schrijfvaardigheden te versterken en je cliënten en opdrachtgevers nog beter te ondersteunen!

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.