Nieuw leiderschap & HRM

Nieuw leiderschap: een steeds vaker gehoorde term, meestal in combinatie met Nieuw Organiseren. Wat is Nieuw Leiderschap en welke kenmerken heeft het? Wat zijn goede vragen voor een (top)leider om zichzelf te stellen en hoe geef je er handen en voeten aan, als leider? Wat heeft de beweging naar Nieuw Leiderschap nodig en wat vraagt dit van jou in relatie tot bestaande HR-beleidskaders, -instrumenten en praktijk? De antwoorden op deze vragen en meer komen aan bod in dit college.

Het vernieuwde merk Vista Nova

College Vista Nova: Het vernieuwde merk Vista Nova

In dit college vertellen we je over de strategische uitgangspunten, de achtergronden bij de ontwikkeling van het nieuwe logo en huisstijl. En laten we de verschillende middelen zien. Dit college geeft een kijkje achter de schermen bij Vista Nova. De theorie kun je ook gebruiken bij een vergelijkbare vraag voor je eigen bedrijf; groot of klein. 

Ondernemen, is dat te leren?

College Vista Nova: Ondernemen, is dat te leren?

Dit online college gaat in op de ontwikkeling van een effectieve ondernemende houding en hoe je die kunt inzetten. Hoe zorg je dat jouw onderneming bestaansrecht krijgt of behoudt? Wat moet je hiervoor doen en laten? Aan de hand van 5 basisprincipes delen we ervaring, geven je ruimte tot het stellen van vragen en hopen je in staat te stellen om een aantal inzichten direct in de praktijk te brengen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.