At the speed of change

De natuur van de mens verandert maar heel langzaam. De evolutie voltrekt zich traag, disfunctionele familietrekjes kunnen generaties lang doorgegeven worden en onze geest heeft grote moeite zich aan te passen aan het informatiebombardement waar we in deze tijd mee leven. Zo bezien verandert er niet veel, of in ieder geval niet snel.

Hoe anders is dat als we niet naar de menselijke natuur kijken, maar naar de omgeving waarin we leven en werken? Daarin gebeurt altijd iets wat impact heeft op onze persoonlijke werksfeer. Bovendien lijkt de turbulentie in je omgeving een eigen dynamiek te hebben. Dingen gebeuren en je hebt ermee te dealen – met name in de professionele context.

Coaches die bij ons opgeleid zijn, kunnen mensen goed begeleiden om hun unieke eigenheid en talent te vinden.

Dat is waar we bij Vista Nova werk van maken. Daarbij spelen vragen als: hoe behoud je je eigenheid? Hoe gebruik je jouw talent? Je eigenheid en talent veranderen slechts langzaam, zelfs in een sterk veranderende en soms onvoorspelbare werkomgeving. Coaches die bij ons opgeleid zijn, kunnen mensen goed begeleiden om hun unieke eigenheid en talent te vinden – op een manier die maakt dat hun cliënten daar ook nog duurzaam hun brood mee kunnen verdienen. Belangrijk werk dus. Kom eens kijken bij een van onze programma’s, trainingen of opleidingen. We hebben van alles; van licht verteerbare VistAmuses tot een omvangrijke beroepsopleiding.

Hans van Westen

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.