Goede oude wijn in mooie nieuwe zakken

VistaNova staat voor gedegen opleidingen voor iedereen die zich op professioneel niveau met loopbaanontwikkeling bezig wil houden. We werken met belangrijke begrippen en mechanismen, ontwikkeld door de grondlegger van loopbaancoaching in Nederland: Adriaan Hoogendijk.

Hoogendijk ontwikkelde jaren geleden het Koersonderzoek. Een methode die middels een stevige structuur en met veel diepgang mensen hun pad laat vinden naar hun ideale baan. Hoewel, baan is te licht gezegd. Het gaat om talent, gedrevenheid, plezier, betekenis, onafhankelijkheid, excelleren en wat al niet meer. En ja, het gaat ook over je brood verdienen met wat je goed kunt, wat je wilt doen en zelfs met wat je wilt zijn.

Het Koersonderzoek helpt je middels onderzoek en reflectie je eigen koers te vinden. In de loop der jaren is het Koersonderzoek steeds verder ontwikkeld en aan de tijd aangepast. Met een gedegen post-HBO opleiding voor loopbaancoaches als gevolg – exclusief bij Vista Nova.

Al onze trainingen zijn gebaseerd op dezelfde uitgangspunten; professioneel, innovatief, diepgaand en relevant.

Steeds meer bieden we ook andere trainingen aan. Voor loopbaancoaches, managers en HRM-ers die goed willen zijn in het begeleiden bij loopbaanvraagstukken. Al onze trainingen zijn gebaseerd op dezelfde uitgangspunten; professioneel, innovatief, diepgaand en relevant.

We denken dat loopbaanvraagstukken de kern van het management en HRM-vak zijn. Ik geef toe, ook vanuit andere disciplines kun je dat beweren. Maar waar het ons om gaat is dat in loopbaanvraagstukken ongeveer alles samenkomt. Wie ben je? Wat kun je? Hoe behoud je je energie? Hoe draag je echt bij aan organisatiedoelen en hoe houd je jezelf daarbij gelukkig en gezond? Het zijn vraagstukken waar iedereen met de verantwoordelijkheid voor het begeleiden van anderen verstand van zou moeten hebben.

Hans van Westen

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.