Desiree Hintzen • docent en supervisor

Desiree is een sociale, doelgerichte en empathische coach op het vlak van loopbaanbegeleiding, outplacement en burn-outs. Als loopbaancoach gaat zij integer en respectvol te werk en streeft zij ernaar om het optimale in mensen naar boven te halen. Als iemand vervolgens het zelfvertrouwen heeft om zijn of haar loopbaan verder vorm te geven is haar missie geslaagd. Bij Vista Nova zet Desiree haar ervaringen als loopbaancoach in om praktische tips te geven. Met een gezonde dosis humor weet zij studenten keer op keer met een glimlach en een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

Desiree startte haar loopbaan als oncologieverpleegkundige in het Laurentius ziekenhuis. Na dit 13 jaar met veel plezier en passie gedaan te hebben, heeft zij de overstap gemaakt naar het vak Human Resource Development (HRD). Naast haar baan als HRD-adviseur en teamleider werkt zij als zelfstandig loopbaanadviseur en coach. Hiervoor heeft zij de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur gevolgd bij VistaNova. Zelf de regie nemen over eigen leven en loopbaan, zelfstandigheid en werken met mensen zijn haar belangrijkste drijfveren.

Als loopbaancoach gaat Desiree integer en respectvol te werk. Door samen met haar cliënten de drijfveren en kwaliteiten in kaart te brengen, kunnen zij zelf overgaan tot actie en hun loopbaan verder vormgeven. Het geeft Desiree veel voldoening en plezier om mensen in dit proces te begeleiden en te ondersteunen.

Als een kandidaat met een positief gevoel weggaat en zelfvertrouwen heeft om zijn of haar loopbaan verder vorm te geven ben ik als loopbaancoach tevreden en blij!

Bij Vista Nova is Desiree docent en supervisor. Ze vindt het belangrijk om studenten vertrouwen te geven en zich veilig te laten voelen om te leren. Desiree creëert graag leermomenten, die inspelen op de wensen van de doelgroep. Hierbij zet zij haar eigen ervaringen als loopbaancoach en een flinke dosis humor in. Haar toegankelijkheid en laagdrempeligheid zorgen ervoor dat zij als docent en supervisor snel een vertrouwensband krijgt met de studenten. Desiree kan zich goed inleven in hun leefwereld en verdiept zich daar ook in. Het aansluiten bij wat een student nodig heeft, vindt zij het mooiste aan het docent- en supervisorschap.

 

 

Lees ons interview met Desiree

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.