Simone Melchers • supervisor

Simone is een open en resultaatgerichte loopbaancoach. Ze richt zich vooral op mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, maar begeleidt ook outplacementtrajecten. Samen met haar cliënten gaat zij steeds op zoek naar een nieuw perspectief. Als supervisor bij Vista Nova is Simone erg betrokken bij het leerproces van de student. Ze heeft een praktische manier van werken en is to-the-point, maar ze vindt het belangrijk dat de begeleiding op een laagdrempelige en positieve manier plaatsvindt.

Na haar studie Personeel en Arbeid werkte Simone jaren in de uitzendbranche. Eerst als intercedent, later als HR-adviseur. Daar had zij een luisterend oor voor zowel de werkzoekenden als voor de opdrachtgevers. Op zoek gaan naar een match en een perspectief bieden aan mensen, gaven haar veel voldoening. Sinds 2011 begeleidt Simone mensen vanuit haar eigen praktijk in en naar werk.

Als loopbaancoach legt Simone de nadruk op beweging, zowel op mentaal als op fysiek vlak. Volgens Simone ontstaat mentale beweging door bewustwording van eigen talent. En door fysieke beweging voel je dat er kracht en energie ontstaat. Hierdoor ontstaat er vertrouwen, ruimte om te zaaien en te oogsten en op zoek te gaan naar een nieuw perspectief. Vrijheid, zelfstandigheid en creativiteit zijn haar belangrijkste drijfveren.

Ga maar op weg! Je zult ontdekken dat je speelveld nog zoveel groter is dan je had gedacht en dat de verrassing rondom het nieuwe perspectief geweldig is

In haar rol als supervisor begeleidt Simone studenten bij Vista Nova. Ze vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij het leerproces van de studenten. Dit doet zij door goed te luisteren naar het verhaal, de rode draad eruit te halen en de leervraag scherp te krijgen. Simone is praktisch, resultaatgericht en zorgt ook voor een positieve leeromgeving voor de studenten.

 

Lees het interview met Simone.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.