Loopbaancoach

Vista Nova werkt al jaren met de beproefde en sterke methode Hoogendijk.

Als loopbaanprofessional wil je je blijven ontwikkelen. Je vindt het belangrijk om verder te kijken dan de individuele casuïstiek en je wilt je deskundigheid versterken en je impact vergroten. Daarom ben je continu op zoek naar de juiste vervolgstap.

Vista Nova werkt al jaren met de beproefde en sterke methode Hoogendijk, de bakermat van professionele loopbaancoaching in Nederland. De kern van de methode Hoogendijk is in de loop der jaren fier overeind gebleven. De methode is zo sterk, mens- en betekenis gericht en universeel, dat deze aanpak met afstand de meest waardevolle en duurzame loopbaanontwikkeling oplevert.

Natuurlijk is er in de loop der jaren ook veel veranderd. De media zijn anders, het belang van om-, her- en bijscholing is toegenomen, de arbeidsmarkt is vloeiender en mensen verwachten veel meer van hun baan dan alleen een veilige bron van inkomsten. Daarom zorgen we er continu voor dat de methode Hoogendijk volledig aansluit bij de hedendaagse ontwikkelingen. Daarnaast bieden we een groot pakket aan masterclasses, verdiepingstrainingen en maatwerkprogramma’s.

Onze aanpak kenmerkt zich door de combinatie van sterke inhoudelijke programma’s, excellente docenten, klassikaal werken, samenwerken in kleinere groepen en persoonlijke supervisie. Dit biedt loopbaanprofessionals de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en hun vakkennis permanent te onderhouden.

Onze opleidingen en cursussen helpen jou om diepgang te geven aan jouw vak en dragen bij aan het succes van jouw coachees, hun loopbaan en persoonlijk leiderschap. Wil je vooruit blijven komen in je vak? Bekijk dan ons actuele cursus- en opleidingsaanbod. Onze opleidingen leveren je ook PE punten op.

agile 750x500

De principes van agile binnen de coachpraktijk

Leer je coachee nog beter begeleiden bij het stellen van heldere en haalbare veranderdoelen en bij de meest succesvolle stappen op weg daar naartoe.
organisaties 750x500

Organisaties en de invloed op loopbanen

In deze masterclass geven we kennis van en inzicht in diverse typen organisaties, organisatiestructuren en de daar heersende cultuur. Maar ook de wijze van werken, hoe de werving en selectie van nieuw personeel plaatsvindt en wat van de werknemer wordt verwacht.
informatiebijeenkomst_750x500

Meer info over onze opleiding tot loopbaancoach

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je weten of de Beroepsopleiding tot Loopbaancoach van Vista Nova iets voor jou is? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst! **Klik door voor meer data**
Arbeids en opleidingsmarkt_750x500

Arbeids- en opleidingsmarkt: trends en analyses

Onontbeerlijke kennis en kunde bij het begeleiden van je cliënt naar een nieuwe baan.
Ondernemerschap (750 x 500 px)

Ondernemerschap voor de loopbaanprofessional

Wil je als loopbaan- of HR-professional groeien in ondernemerschap? Leer o.a. hoe je jouw bedrijf positioneert, de markt begrijpt en jouw doelgroep bereikt. Ontdek hoe je jouw visie vertaalt naar concrete doelen voor de korte en lange termijn.
1

Wet- en regelgeving

In deze masterclass ontdek je als loopbaancoach de invloed van wet- en regelgeving op jouw werk. Je krijgt essentiële kennis over onderwerpen als re-integratie, outplacement en werkloosheid. Je leert waar je de informatie kunt vinden en hoe je deze kunt toepassen in je werk. Ontdek de valkuilen én kansen van wet- en regelgeving voor jouw rol als loopbaancoach.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.