Online college Levenslooppsychologie

Op dinsdag 17 september 2024 van 16:00 tot 18:00 uur biedt Prof. Dr. Nele Jacobs een uniek en inspirerend online college over Levenslooppsychologie. Dit college is een onmisbare kans voor senior management, HR-professionals, loopbaanadviseurs en iedereen die zich bezighoudt met selectie- en ontwikkelingsvraagstukken.

Tijdens dit college zal Nele ingaan op de kernvragen van de levenslooppsychologie: 

  • Welke vraagstukken horen bij bepaalde levensfasen? 
  • Wat zijn de gevolgen hiervan voor levensgeluk en werk? 
  • Hoe kun je jezelf optimaal inzetten binnen werkorganisaties tijdens persoonlijke groei en verandering? 

De inzichten uit haar onderzoek bieden een waardevolle basis voor levensfasebewuste loopbaanstappen en aanpassingen binnen werkorganisaties.

Levenslooppsychologie helpt ons het ritme en de logica in het leven van mensen te begrijpen. Het biedt inzicht in hoe mensen zich door verschillende fasen van hun leven bewegen en welke psychologische uitdagingen en kansen zich voordoen. Dit begrip is essentieel voor iedereen die mensen in professionele contexten begeleidt.


Achtergrond Prof. Dr. Nele Jacobs
Nele, hoogleraar Levenslooppsychologie aan de Open Universiteit en verbonden aan de vakgroep Psychiatrie & Neuropsychologie van de Universiteit Maastricht, staat bekend als een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en psychologische inzichten. Met meer dan 20 jaar ervaring in Experience Sampling Method (ESM) onderzoek, biedt zij diepgaande kennis en praktische tools voor het begrijpen en begeleiden van mensen door verschillende levensfasen.

Daarnaast is Prof. Dr. Jacobs mede-auteur van het “Handboek positieve psychologie: Theorie, onderzoek en interventies”. Haar werk in de positieve psychologie benadrukt het bevorderen van welbevinden en zelfrealisatie. 

Unieke kans
Mis deze unieke kans niet om te leren van een van de meest vooraanstaande experts in de levenslooppsychologie. Dit college belooft niet alleen verrijkende kennis, maar ook praktische inzichten die direct toepasbaar zijn.

Schrijf je vandaag nog in!

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.