Podcastserie Hart Werk

Werk waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt en voldoening uit haalt. Werk dat betekenis geeft. Allemaal ingrediënten die in belangrijke mate bijdragen aan je gezondheid, in alle opzichten. Daar gaat Hart Werk over! We praten met mensen die in hun werk zaken hebben meegemaakt. Dingen die goed voor hen zijn geweest en dingen die misgingen. Hier hoor je mooie werkverhalen. Professionals geven deskundige toelichting. Wil jij ook duurzaam en gezond werken? Schuif dan aan!

Hart Werk is een podcastserie van GradusGroep in samenwerking met Vista Nova.
De aflevering zijn tevens te beluisteren via Deezer, Apple Podcasts en Google Podcasts.

#01 | Over professionele dilemma’s voor P&O en loopbaancoaches bij hun betekenis en bijdrage
In deze aflevering spreekt Hans van Westen met Han Nichting en Frank van der Mijn. Frank is kerndocent en supervisor bij Vista Nova en werkt als zelfstandig coach. Han is momenteel COO bij Floreac en vervulde in het verleden vele P&O directiefuncties. Het gaat in dit gesprek over de rol van de organisatie in loopbaanbegeleiding. Het gaat over amplificerende inzet van loopbaancoaching naast individueel preventief of curatief. Maar ook over schaarste van personeel en wat daar structureel aan te doen. En het gaat over hoe organisaties het werken met loopbaancoaching meer kunnen gebruiken voor groei, stabiliteit en strategische lenigheid.

#2 Over hoe je competenties, thema’s en ervaringen samenbrengt op zoek naar een nieuwe baan
In deze aflevering spreekt Hans van Westen met Jeroen Ooijevaar. Jeroen is socioloog en werkte bij het CBS voordat hij in 2018 gevraagd werd wethouder te worden in Schiedam. Jeroen is nu wethouder af en vertelt hoe hij met zijn kennis en ervaring, maar ook thema’s die hij belangrijk vindt en zijn competenties, CEO werd van een startup die een platform ontwikkelde om participatieprocessen breed te ondersteunen.

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.