Hélène van Hulzen
Hélène van Hulzen

‘Het is beter op weg te gaan en je koers te wijzigen dan stil te staan!'
"Jouw hele loopbaan en leven ben je in beweging, hoe groot of klein de verandering ook is. Soms maak je zelf een beslissing, of is die voor jou genomen. Ik begeleid graag bij "bewegingen" in loopbaan."

Zelf heb ik verschillende functies gehad in mijn loopbaan. Na mijn opleidingen, waaronder HBO Accountmanagement, heb ik in commerciële functies gewerkt, als filiaalmanager en als commercieel bemiddelaar. Daarna heb ik als intercedent bij een uitzendbureau gewerkt en recruitment gedaan. In mijn laatste baan hield ik me voor een groot bedrijf bezig met arbeidsmarktcommunicatie en werving en selectie. In deze functies zat ik vaak "aan de andere kant" van sollicitant, waardoor ik veel ervaring en goed inzicht gekregen in het gehele sollicitatieproces.

Na verloop van tijd wilde ik meer met "de mens achter het cv", bezig zijn met de menselijke kant en die op de eerste plaats zetten. Ik sprak met een loopbaancoach en toen wist ik het zeker: dit wil ik ook! Vervolgens heb ik in 2012 de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur met veel plezier gevolgd en afgerond bij VistaNova.

Daarna ben ik zelfstandig loopbaancoach geworden. In mijn eigen bedrijf Loopbaankompas.com werk ik zowel met particulieren als met opdrachtgevers en werkgevers. Voor verschillende grote opdrachtgevers, zoals bedrijven, UWV en gemeenten werk ik als loopbaanadviseur/loopbaancoach. Ik werk met mensen zonder werk en mensen die richting zoeken vanuit een betaalde baan. Wat ik van klanten te horen krijg is dat ik me goed kan inleven in hun situatie en hier makkelijk in kan schakelen.

Afgelopen jaren heb ik nog aanvullende opleidingen en cursussen gedaan, zoals NLP, voice dialogue, logische niveaus, koersonderzoek en me verdiept in verschillende testen, waaronder de TMA Talent Methode Analyse, waar ik ook een opleiding heb gedaan om de analyses af te mogen nemen. Het doel is om zoveel mogelijk talenten bij mensen te zien en te ontwikkelen.

Als supervisor bij VistaNova begeleid ik de student(e) graag tijdens de opleiding tot loopbaanadviseur. Met mijn opgedane kennis en ervaring draag ik graag bij om jouw traject succesvol te maken, en zo hoop ik dat jij met net zoveel plezier en energie kunt werken als loopbaanadviseur!


Regio Zuid-Holland

« Terug naar medewerkers