Maria van de Ven
Maria van de Ven

In mijn werkend leven heb ik lang op ‘wilskracht' gefunctioneerd. Tot het moment dat het me niet meer lukte alle ballen in de lucht te houden. De burnout die volgde is een keerpunt in mijn leven geweest. Het heeft ondermeer geresulteerd in het starten van mijn eigen onderneming. Mijn behoefte om me op zielsniveau te verbinden met mensen en te werken vanuit diepere waarden, drijfveren en inspiratie, kon toen de ruimte krijgen. 

Inmiddels heb ik zo'n 25 jaar trainingservaring. (in het bedrijfsleven en diverse opleidingsinstituten). Daarnaast heb ik me geschoold in persoonlijke begeleidingsvormen bij ondermeer Hoogendijk, het ITIP en Phoenix opleidingen. 

Samen met de nodige levenservaring heeft het me gebracht waar ik nu ben; coach, trainer en loopbaanadviseur in mijn eigen onderneming (www.artofgrowing.nl) en supervisor bij VistaNova. 

Ieder mens is anders, met een ‘eigen aard' en eigen kracht. Daarom kijk ik in mijn werk naar de mens en dan pas naar de functie, niet andersom. 

Ik ga uit van wat er ‘in' het moment actueel is en zoek samen met jou naar de rode draad zodat je van binnenuit de volgende stap kunt zetten. 

De vragen kunnen wisselen; ze zijn net zo verschillend als de mensen. Het accent in de begeleiding zal daarom steeds iets anders liggen. Naast werk vind ik ook andere aspecten in het leven belangrijk, bijvoorbeeld gezin of gezondheid. Ik zoek samen met jou op basis van jouw eigen ervaring naar een samenhang en balans die het mogelijk maakt om een volgende stap te zetten naar een richting die past. 

Ik kies in mijn begeleiding voor een respectvolle benadering waarin ik confrontaties niet uit de weg ga. Ik geef ruimte, inspireer en moedig aan waar nodig.


Regio Midden


 

« Terug naar medewerkers