Elsbeth van de Ven
Elsbeth van de Ven

Mijn loopbaan ben ik begonnen in een zorginstelling voor mensen met een verstandelijk beperking. Omdat mijn interesse uitging naar het thema mens en werk, ben ik in deze instelling bij de opzet betrokken van een jobcoachorganisatie. Ik ontdekte dat met de juiste begeleiding en in een passende werkomgeving mensen met een beperking zich konden ontplooien en tot hun recht kwamen.

Deze ervaring heeft mij aangezet om samen met een compagnon een re-integratiebedrijf te starten. Al vrij snel kreeg het bedrijf een flink aantal medewerkers en ontwikkelde ik me als manager en leidinggevende. Het geven van loopbaanadvies en coaching besteedde ik uit naar ervaren loopbaanadviseurs. Ik ben altijd nauw betrokken geweest bij hun werk geweest en kreeg daardoor steeds meer zin de trajecten zelf uit te voeren.

Op mijn eigen wijze en met eigen overtuigingen en veel plezier heb ik mijn loopbaan voorgezet als zelfstandig loopbaanadviseur en coach.

Veelal werk ik met mensen die vanwege hun eigenheid vastlopen in het arbeidsproces. Samen proberen we deze eigenheid te vertalen naar een talent dat inzetbaar is op de arbeidsmarkt. De focus ligt op de voorwaarden die iemand nodig heeft om goed te kunnen functioneren op een werkplek.

Sinds 2013 ben ik verbonden als supervisor aan VistaNova. Ik vind het erg leuk en zinvol om andere professionals in spe te superviseren. Vooral het samen ontdekken, dat als je je durft te richtten op het contact en het proces, de loopbaanvraag sneller en op een veel plezierige manier beantwoord wordt.
www.vandevenloopbaanadvies.nl


Regio Midden Brabant

« Terug naar medewerkers