Marja Pronk
Marja Pronk

In 2002 ben ik mijn bedrijf In je kracht. Training & Coaching gestart. Ik was toen al jaren werkzaam als trainer en adviseur in het bedrijfsleven. Na mijn eigen burn out besloot ik mijn persoonlijke ervaring in te zetten in coaching en ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een (dreigend) burn out, stress gerelateerde klachten en vraagstukken op het gebied van balans tussen werk en privé. Sindsdien heb ik al veel mensen ‘in de spitsuurfase van hun leven' mogen helpen.
Praktisch, toegankelijk en analytisch, dat zijn drie kernwaarden die mij als trainer en coach typeren. Vanuit die kernwaarden heb ik de methodiek van e-coaching van harte kunnen omarmen. Mijn ervaring is dat dit een mooie uitbreiding is van mijn aanbod. Via mail kunnen mijn cliënten hun hart luchten, hun vraagstuk bespreken en werken aan hun ontwikkeling, uitdaging of dilemma, zonder dat zij hiervoor de deur uit moeten....
Van coachees krijg ik terug dat zij een grotere betrokkenheid bij hun eigen traject ervaren doordat er via de e-coaching veel meer korte contact momenten zijn en doordat zij vaker reflecteren op hun eigen gedrag. Ik heb gemerkt dat ik via de mail net zo goed en zorgvuldig kan helpen. Kortom: ik ben zo enthousiast over e-coaching dat ik mijn expertise heb verwerkt in een training voor loopbaancoaches bij VistaNova, de 3-daagse Training E-coaching.


Marja is auteur van de boeken 'De Spitsuurclub' (2008) en 'Veranderjazz' (2009).


www.injekracht.nl


Regio Midden

« Terug naar medewerkers