Diana Fasol
Diana Fasol

Ik geloof dat succes voortkomt uit bezieling, doen waar je goed in bent en vooral waar je voldoening uithaalt. Dat vereist zelfkennis en zelfwerkzaamheid. Zorgen dat mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen en gericht energie steken in zaken waar ze met een gevoel van trots naar kunnen kijken. Bij voorkeur binnen een systeem dat mensen laat groeien en excelleren in plaats van mensen te conformeren aan het systeem.


Wie trots is op zichzelf en zijn werkgever, haalt sneller betere resultaten. Dit is het ultieme doel van Strömberg & Fasol, het bureau dat ik in 2012 samen heb opgezet met Claudia Strömberg. (www.stromberg-fasol.nl)  Het is echter ook een doel dat we niet altijd in een keer kunnen bereiken met een kandidaat. Soms formuleren we samen tussendoelen om ook in deze tijd in beweging te blijven op de arbeidsmarkt. Op weg naar die fel begeerde baan. Want het zijn de bevlogen medewerkers die net een stap harder lopen om klanten te verrassen of met innovatieve ideeën komen.


In mijn werk als loopbaancoach en adviseur werk ik vanuit mogelijkheden. Ik probeer mensen bewust te maken van hun eigen kracht en talent. Mijn werkterrein is breed, maar laat zich in drie woorden samenvatten: mens, werk en organisatie.
De mens voorop. Het werk en de organisatie als waardevolle systemen om de mens te laten schitteren. Ik geloof dat er zo synergie ontstaat. Een win-win situatie voor werkgever én medewerker.


In mijn rol als supervisor bij Vista Nova breng ik mijn brede kennis en ervaring in om dit prachtige vak te helpen doorgeven aan enthousiaste studenten!


Regio Zuid-Holland

« Terug naar medewerkers