Linda van Blokland
Linda van Blokland

Op 1 januari 2016 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Chi coaching, training en advies. Een lang gekoesterde wens. Mijn drijfveren zijn energie, mensen en verbinding. Als loopbaancoach krijg ik de ander in beweging om het beste uit zichzelf te halen. Wie je bent en wat je drijft, is niet het werk wat je doet. In mijn coachingstrajecten gebruik ik creatieve werkvormen of een wandeling in de natuur om de cliënt tot meer inzicht te laten komen. Ik breng mensen graag in verbinding met hun gevoel, waardoor zij meer gaan leven en werken vanuit hun ware ik en levensenergie: CHI.


Over mij
In 1996 startte ik mijn loopbaan als leerkracht basisonderwijs. Na 5 jaar maakte ik de overstap naar de gemeente Amsterdam. Naast mijn rol als leidinggevende trainde en begeleidde ik individuele medewerkers en teams in coach- en ontwikkeltrajecten. Ik volgde meerdere Post-HBO opleidingen op het gebied van training, coaching en management.
In 2014 maakte ik de overstap naar loopbaanbegeleiding en mobiliteit, waarvoor ik de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur bij VistaNova volgde. Bij de Gemeente Amsterdam zette ik vervolgens een mobiliteitscentrum op. Ik geef trainingen Arbeidsmarktbenadering (over het CV, netwerken, solliciteren en Social Media) en begeleid zelf kandidaten in trajecten.


Chi coaching, training en advies
T 06 2715 7426
E chivoorcoaching@gmail.com
nl.linkedin.com/in/chivoorcoaching


Regio Amsterdam


 

« Terug naar medewerkers