Ronald Smulders
Ronald Smulders

Mijn werkervaring is heel breed. Na een mooie periode als semiprofessioneel volleyballer ben ik van een andere hobby mijn werk gaan maken; ik werd beleggingsadviseur bij een bank. Na een aantal jaar leidinggeven, ontdekte ik steeds meer dat ik van het coachen van mensen de meeste voldoening kreeg. Daarom heb ik de switch gemaakt naar het vak van loopbaancoach.


Loopbaancoaching is naar mijn idee een hele mooie en concrete vorm van coaching met zichtbaar resultaat. Ik weet hoe het is om je passie te volgen: ik heb zelf 3x een carrière-switch gemaakt. Op het moment dat mijn werk geen voldoening meer gaf, heb ik de balans opgemaakt om te komen in een rol/positie waar ik wel voldoening uit kon halen. En deze keuzes gun ik een ander ook.


Mijn passie is het begeleiden van mensen in een loopbaankeuzeproces, om ze zo te brengen naar een functie/omgeving die past als een handschoen, waar men gelukkig is en waardoor de persoon weer geloof in eigen kunnen heeft en persoonlijke kracht ervaart. Ik vind het een voorrecht om bij te kunnen dragen aan een loopbaantraject waarin iemand leert wat hij wil, keuzes gaat maken en stappen gaat zetten naar zijn of haar passie en geluk.


Dat werk gaan doen dat aansluit bij jouw missie, jouw verlangen: een prachtige doelstelling waar ik graag aan bijdraag.


www.hrmconsultants.nl


Ronald@HRMConsultants.nl of Info@HRMConsultants.nl


Brabant en Noord-Limburg

« Terug naar medewerkers