Heidi Logtens
Heidi Logtens

De professionele en persoonlijke ontwikkeling van mensen is iets wat mij iedere dag weer fascineert en motiveert. Een groot deel van ons groeipad krijgt vorm binnen de context van werk. Werk heeft ons veel te bieden, denk maar aan verdieping in kennis en kunde, inkomen, sociale contacten, plezier en zelfrealisatie. Tegelijkertijd betekent dit dat werk ons ook vraagt om tijd, energie, toewijding en keuzes. Juist wanneer deze snijvlakken gaan knarsen, wordt het voor mij boeiend.

Als loopbaancoach, supervisor en trainer begeleid ik mensen bij het vormgeven van hun loopbaan. Met mijn bureau ondersteun ik organisaties, managers en professionals om de ‘flow' op gang te brengen en vast te houden rondom het vinden en verbinden van talenten.

Vakmanschap, veerkracht, vitaliteit en veranderkracht zijn voor mij belangrijke ingrediënten voor een lang, gelukkig, werkend leven. Bij mijn wijze van coachen staat ‘regie' en ‘verantwoordelijkheid' centraal. Met mijn creativiteit, enthousiasme, eerlijkheid, en de nodige dosis humor, wil ik jou graag stimuleren en motiveren om dit te bereiken.

Op mijn website www.heidilogtens.nl vind je meer informatie over mijn persoonlijkheid, mijn visie en mijn werkwijze.

« Terug naar medewerkers